Byg garanti


Hansen & Vedel ApS er medlem af Byg Garanti via Dansk Byggeri.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere og at vi overholder gældende overenskomst.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

 Kontakt os i dag


Cvr: 3777 5614 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top