Profil


Hansen & Vedel ApS er en entreprenør- og byggevirksomhed der har rødder hele 30 år  tilbage. Dengang hovedsageligt kun i Herning området og inden for murerarbejde.

Inden for de sidste 10 år er der kommet en tømrerafdeling til og det geografiske arbejdsområde er blevet udvidet væsentligt.

Vi varetager i dag alle typer opgaver inden for murerarbejde, tømrer- og snedkerarbejde samt kloak og entreprenørfaget for såvel private kunder som erhvervskunder, kommuner og boligforeninger.

​Her udfører vi alt fra mindre service- og vedligeholdelsesopgaver til større fag- eller totalentrepriser.

​Vi er en ydmyg virksomhed, der ønsker at leve op til vores gode omdømme og være kendt som et lokalt firma, der laver et ordentligt stykke arbejde.

For Hansen og Vedel ApS handler ordentligt arbejde ikke kun om et flot resultat, men der dækker over et arbejde i høj kvalitet, som vi står inde for med vores faglige stolthed. Et ordentligt arbejde, hvor fokus selvfølgelig er på selve håndværket, men også på, at det er kompetente og motiverede håndværkere der står bag.

Vi bestræber os løbende på at være med helt fremme hvad angår den håndværksmæssige udvikling. Til hver eneste opgave stiller vi med stor faglig viden inden for bygge- og anlæg, kvalificerede og engagerede medarbejdere samt bedst mulige værktøjs- og maskinpark.Kontakt os i dag


Cvr: 3777 5614 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top