Tømrer


Hansen & Vedel ApS er din lokale tømrer- og snedkermester med fokus på kvalitet og service.

Her indgår du aftalerne med tømrermesteren selv og får derfor altid en personlig og professionel håndtering af hver eneste opgave.

Vi sætter en ære i at rådgive dig bedst muligt inden vi påbegynder en given opgave, så du kan træffe de rette valg på et veloplyst grundlag, for det er nemlig din tilfredshed vi lever af.

Derfor prioriterer vi også fleksibilitet i forhold til din opgave og din hverdag meget højt i vores planlægning, således at vi ”generer” dig mindst muligt i din hverdag.

Vi er et ungt og engageret team, men har det til trods stor erfaring med alt fra klassiske tømreropgaver til krævende konstruktioner.

Vi går efter langvarige kunderelationer og sætter dig i fokus, så giv os et ring og få et tilbud der holder. Det koster ikke noget at spørge.

Murer

Lokale håndværkere, godt håndværk og god dialog.

Vi har 30 års erfaring inden for byggebranchen og kan derfor love, at vi udfører et professionelt stykke kvalitetshåndværk.

Vi udfører både små og større byggeprojekter for blandt andet boligforeninger, kommuner og private.

Vores kompetenceområder spænder bredt, lige fra den lille reparation til den store totalentreprise.

Vi har stor fokus på holdbare og miljørigtige løsninger og en konstruktiv dialog med alle involverede parter både før, under og efter udførelsen.
Derved sikrer vi en gnidningsfri arbejdsdag, hvor eventuelle problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser, hvilket gør at vi også fortsat er vores kunders foretrukne samarbejdspartner.

Denne fleksibilitet og forståelse for fremdriften på projektet betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Tømrer & Murer

Ring eller skriv til os

Konstruktør
Tommy Hansen
25 44 74 70
th@hansen-vedel.dk

Element og betonfinish
Emil Madsen
40 50 22 40
em@hansen-vedel.dk

Følg os på Facebook