HANSEN&VEDEL

EN del af k weis A/S
– Klinker

HANSEN&VEDEL

/ I K WEIS A/S

Klinker

Er uheldet ude, trænger boligen til nye klinker eller andre murer relaterede opgaver?

I en travl hverdag sker der desværre imellem uheld hvis opvasken hurtigt skal klares inden ungerne skal puttes.  Det kan også ske at du taber fedt fra panden på gulvet, her er  klinker praktiske – fedtet kan blote tørres af uden at lave skader.

Hos Hansen og Vedel A/S er vi specialister i opsætning af klinker og fliser. Vi går meget op i præcision og har sans for detaljerne. Vi arbejder altid ud fra konceptet, at vi leverer et stykke veludført arbejde af høj faglighed og kvalitet. Vi har mange års erfaring inden for murerbranchen og vores dygtige team af murersvende og lærlinge løser alle slags murer opgaver. 

 

Klinker, bad, badeværelse, murer, murerarbejde, murer herning, murer hele landet

Vi anbefaler klinker på gulvet i de rum hvor der foregår mest trafik

Vi kan løse dine udfordringer hvad enten det er modernisering af badeværelset, fornyelse af gulvene i din bolig, nybyggeri eller andre opgaver inden for murerbranchen.

Klinker er et utroligt slidsstærkt materiale der kan holde til den daglige trafik der er i husets mest anvendte rum samt i husets vådrum. I dag findes der utallige muligheder du kan vælge imellem når du skal købe klinker, de findes både i betonlook, trælook eller metallook – det betyder også at du kan vælge netop det udtryk der passer i din bolig eller byggeri. Klinker er tilmed lette at rengøre og vedligeholde, samtidig så holder de i mange år frem.

Vi anbefaler blandt andet at du anvender klinker/fliser i:

  • Badeværelset
  • Entréen
  • Kælderen
  • Køkken / Alrummet
  • Bryggerset

Det kan også være du skal have lavet klinke arbejde udført i større industrikøkken eller i nybyggede lejlighedskomplekser? Vi løser opgaven for jer, ingen opgaver er for store eller små.

Få inspiration og mød et par af vores dygtige murer

Opstart af større erhvervsbyggeri, mindre murer projekt, sparring eller tilbud?

Vi løser alle murer opgaver både i private hjem samt større projekter i erhverv. Er du i tvivl om gældende krav til dit byggeprojekt,  har du brug for et tilbud eller har du blot brug for et godt råd, kontakt vores hovedkontor på tlf: 88440205 eller på mail: info@kweis.dk.

Overvejer du stadigvæk om du skal gribe chancen for at træde ud på et stilrent, moderigtig og lunt badeværelsesgulv belagt med smukke klinker i den stil der passer ind i dit drømme hjem. Tænker du også ind imellem på hvordan det ville ville være at ændre farven på flisevæggen bag komfuret? Vi kan kun anbefale dig at starte drømmeprojektet allerede nu.