HANSEN&VEDEL

EN del af k weis A/S

– murer

HANSEN&VEDEL
/ I K WEIS A/S

 

murer

Er uheldet ude, trænger boligen til nye klinker eller andre murer relaterede opgaver?

Har ungerne tabt noget på klinkerne så de er gået i stykker og skal udskiftes? Eller går du og drømmer om et nyt lækkert badeværelse hvor alle detaljer er gennemtænkt. Måske har du gået og leget med tanken om at få huset vandskuret? Vi løser alle mureropgaver så du kan roligt lade dine drømme blive til virkelighed i samarbejde med os. Vi hos Hansen og Vedel A/S står klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Hos os kan du roligt overlade processen til os, hvad enten du mangler en murer til en forsikringssag, nybyggeri, modernisering eller renovering. 

Murer, Skæring, Beton, Murerarbejde, Herning, Ikast, Lind, Brande

Vi står klar til at hjælpe dig videre

Vi har mange års erfaring indenfor murer branchen og står klar til at hjælpe dig med både større eller mindre projekter, både hos private samt i erhverv. Hos Hansen og Vedel A/S kan du regne med høj faglighed og kvalitet hver gang. Vores arbejde kendetegnes ved vores ihærdighed samt at vi går op i selv de mindste detaljer.

Vi står klar med rådgivning og sparring gennem hele projektet, det er vigtigt for os at du får valgt den rette løsning, så du kan få glæde af det færdige resultat mange år frem.

En spændende hverdag med mange forskellige opgaver der skal løses

Vi kommer som murer rundt i hele Danmark for at løse spændende opgaver for mange forskellige kunder.

Vi løser alt fra:

 • nybyggeri
 • fornyelse
 • modernisering af badeværelser
 • udskiftning af klinker
 • oppudsning af vægge
 • udkradsning af fuger 
 • opbygning af nye skille vægge mm.

Byggefirma med høj arbejdsmoral, effektivitet for øje og detaljer i fokus.

Murerarbejde udføres i hele landet

Vi kender alle sammen til de projekter du har fået udskudt for længe. De projekter der aldrig blev lavet da i købte huset, eller alle de drømme om et nyt lækkert køkken eller badeværelse du håber at kunne indfri en dag. Hos Hansen og Vedel A/S er du sikret at arbejdet er udført efter gældende lovgivning og foreskrifter. Samtidig har vi kvalitet og godt murer håndværk for øje hver gang vi er ude hos vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os at sætte arbejdsmoralen højt, arbejde effektivt og kræse om selv de mindste deltajler. Det kan f.eks være præcis tilpasning af klinker, pæne afslutninger det kan også være vigtigt at overveje farvespillet imellem klinkerne og væggenes nuancer – det er netop her vores kompetancer kommer til at gavne dig. 

Vi anvender kun godkendte kvalitets produkter når vi er ude på en opgave. Det er vigtigt for os at du er tryg i byggeprocessen, og det er vigtigt for os at vi er sikre på at netop dit næste projekt holder mange år frem med et godt resultat. Vores dygtige murersvede og lærlinge ved de er en vigtig brik i det store puslespil, derfor sørger vi for at de er movtiveret og engagerede i dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.

Har du også brug for erfaren hjælp inden for:

 • Tømrer
 • Maler
 • Betonfinish/beton renovering
 • Diamant boring-/skæring
 • Erhvervsrengøring eller bygningsservice kontakt vores entreprenør selskab K Weis A/S på info@kweis.dk eller 88440205 og få et godt tilbud